Materieel

Zuidema Groep beschikt over modern en goed uitgerust materieel zoals shovels, mobiele kranen, rupskranen, minikranen, kippers, containerauto's, grond en biomassa zeven, een houtshredder en tal van klein materieel zoals een knikmops, minidumper, walsen en trilplaten.

Goed materieel

Onze voertuigen zijn uitgevoerd met schone, energiezuinige motoren. De voertuigen en machines worden intensief gebruikt en wekelijks schoongespoten met het regenwater afkomstig van onze gebouwen. Ook hier tonen wij opnieuw kwaliteit en duurzaamheid. Het materieel is tenslotte ook ons visitekaartje.

Eigen onderhoud

Wij hebben een eigen onderhoudwerkplaats waar ons materieel wordt onderhouden. Elke stuk materieel wordt tenminste een keer per jaar aan een noodzakelijke keuring onderworpen. Zo ondergaan onze voertuigen een jaarlijkse APK-keuring en wordt het grondverzetmaterieel inclusief hulpmaterieel jaarlijks geïnspecteerd en gekeurd.

Innovatieve aanpassingen

De werkplaats wordt bovendien gebruikt voor het uitvoeren van inventieve aanpassingen aan het materieel om efficiënter en/of veiliger te werken.

Contact

Zuidema Groep verhuurt diverse soorten kranen, shovels, kippers en containers. Wilt u daar gebruik van maken of wilt u weten wat de mogelijk heden zijn, neem dan contact met ons op.

Materieel

Deze foto's geven u een indruk van ons eigen materieel.