Nieuws van Zuidema Groep


Werkzaamheden fietspaden gemeente Hoogeveen hervat

26 januari 2011 Inmiddels zijn door de intredende dooi de werkzaamheden weer hervat. In de week van 24 januari zal het grootste deel van de fietspaden voorzien worden van de eerste asfaltlaag. Lees verder »

Gladheidbestrijding door Zuidema Groep Hoogeveen

23 december 2010 De plotselinge en vroege inval van de winter heeft er toe geleid dat Zuidema Groep alweer flink in de weer is met het sneeuw- en ijsvrij houden van terreinen en wegen in en rond Hoogeveen. Lees verder »

Groenafval Gemeente Coevorden verwerkt op locaties Zuidema Groep

16 december 2010 Area Reiniging maakt, namens de Gemeente Coevorden, ook de komende jaren gebruik van de locaties van Recyclingcentrum Emmen en Zuidema Groep Hoogeveen voor de verwerking van groenafval dat vrijkomt in de gemeente Coevorden. Lees verder »

Geslaagde Open Bedrijvendag bij Zuidema Groep

07 november 2010 Afgelopen zaterdag vond de 8e Open Bedrijvendag in Hoogeveen plaats. Vele Hoogeveense bedrijven openden deze dag hun deuren Lees verder »

Zuidema Groep opent haar deuren op Open Bedrijvendag Hoogeveen

28 oktober 2010 Op de Open Bedrijvendag Hoogeveen, die op zaterdag 6 november a.s. voor de 8e keer wordt gehouden, zal er bij Zuidema Groep een themaplein duurzaam bouwen worden ingericht. Lees verder »

Verwerking van grote hoeveelheden bagger uit de Gemeente Hoogeveen

28 oktober 2010 Nova Terra ontvangt en verwerkt de komende tijd een grote hoeveelheid bagger uit de gemeente Hoogeveen. Hoornstra Aann.mij bv uit Nieuw-Buinen voert de werkzaamheden in opdracht van de gemeente Hoogeveen uit. Lees verder »

Zuidema Groep zeeft grond op gronddepot Gemeente Hoogeveen

30 september 2010 De grondzeef van Zuidema zeeft in opdracht van de Gemeente Hoogeveen grond op het tijdelijke depot aan de Griendtsveenweg te Hoogeveen. Lees verder »

Nieuwe mobiele graafmachine Zuidema Groep

19 augustus 2010 In de bouwvak is bij de Zuidema Groep een nieuwe mobiele graafmachine afgeleverd. Lees verder »

Zuidema gecertificeerd bodemsaneerder

18 juni 2010 Zuidema Aannemers heeft afgelopen week met succes de toelatingsaudit voor bodemsanering (BRL-SIKB7000, protocol 7001) doorlopen. Lees verder »

Grondbank Hoogeveen

01 juni 2010 De grondbank van Hoogeveen (Nova Terra), onderdeel van Zuidema Groep, bewerkt op dit moment ca. 2000 ton Grond Klasse Wonen. Lees verder »

« Nieuwere nieuwberichten  1   2   3   4   5   6   7   8   Oudere nieuwsberichten »