Wegenbouw

Zuidema verzorgt diverse werkzaamheden op het gebied van wegenbouw. U kunt hierbij denken aan:

  • Aanbrengen van funderingen.
  • Aanbrengen van wegverhardingen.
  • Aanleggen van rioleringen. 
  • Aanleggen van afwaterings- en infiltratievoorzieningen

Fundering aanbrengen

Vanaf de vestiging in Hoogeveen is het mogelijk dat bij werkzaamheden vrijkomende materialen, zoals asfalt, beton, puin en dergelijke, worden gebroken en teruggeleverd in het werk als fundering.

Zuidema Groep beschikt uit eigen voorraad over zand en (meng)granulaat.

Wegverharding aanbrengen

Zuidema Groep brengt verschillende wegverhardingen aan zoals asfaltverhardingen, betonplaten / stelconplaten en straatklinker- en tegelverhardingen. Onze verhardingen zijn waterdoorlatend om de waterberging te bevorderen of juist vloeistofdicht ter bescherming van het milieu tegen belastende stoffen.

Onze ervaren mensen leggen moeiteloos zowel standaard als speciaal straatwerk in elk gewenst (kleur)patroon; waar mogelijk met hergebruikte materialen. Wij leveren onze projecten schoon en volledig afgewerkt op. Daarom werken wij graag het geheel af met groenbeplanting.

Waterhuishouding

Zuidema Groep is thuis in het aanleggen van rioleringen, afwaterings- en infiltratievoorzieningen voor een optimale waterhuishouding in onze infrastructurele projecten.

Contact

Wilt u een weg laten verharden, een riolering laten leggen of een ander wegenbouwproject laten uitvoeren? Vul het onderstaande formulier in of neem telefonisch contact op via telefoonnummer 0528 - 280080.

  
*Verplicht

Wegenbouw Zuidema Groep