Corona nieuws
Maandag 16 Maart 2020
Zondagmiddag 15 maart jl. heeft de rijksoverheid de maatregelen rondom het coronavirus (COVID-19) aangescherpt. Zuidema Groep volgt deze richtlijnen van de rijksoverheid uiteraard, maar heeft zelf ook nog aanvullende maatregelen getroffen.
 
Nieuwe trilwals
Donderdag 30 Januari 2020
Om de kwaliteit van ons (grond)werk te kunnen blijven garanderen, hebben we onlangs geïnvesteerd in een zelfrijdende trilwals (BOMAG BW177D-5).
 
Tijdelijk Handelingskader PFAS
Donderdag 29 Augustus 2019
Op maandag 8 juli is het ‘Tijdelijk handelingskader voor hergebruik van PFAS-houdende grond en baggerspecie’ aangeboden aan de Tweede Kamer en per direct in werking getreden.
 
Alle nieuwsberichten »

Woningbouw "De Turfsteker" in Hollandscheveld

31 oktober 2018 Woningbouw

Op 25 oktober heeft Zuidema Groep de eerst bak grond verzet op het project "De Turfsteker" in Hollandscheveld. 

Het officiële startmoment vond plaats op het bouwterrein in aanwezigheid van de Wethouder Jan Steenbergen en de toekomstige bewoners. Dit plan onderscheidt zich in duurzaamheidsaspecten.

Woningbouw

Wethouder Jan Steenbergen verricht de officiële handeling: ‘Hollandscheveld gaat weer aan de slag met een mooi bouwplan. Goed voor de leefbaarheid van Hollandscheveld’.

Dit project is een mooie samenwerking tussen Gemeente Hoogeveen, Vadémo Vastgoed, HOM Vastgoed en Zuidema Groep.

De woningen worden in de tweede helft van 2019 opgeleverd. Het gaat om 22 verschillende typen woningen: rijwoningen, twee-onder-een-kap en patiowoningen.

Woningbouw


« Terug naar het projectoverzicht